PGA Şampiyonası: Quail Hollow'un samimi bir görünümü

SmokePlumes

Active member
Amerika PGA Şampiyonası Başkanı Kerry Haigh, bu hafta kurulumdan sorumlu. Harris, “Fairway'lerin hızlı bir şekilde dönmesine izin vereceğiz ve bu pürüzüne girme eğilimindedir.” Dedi. “Bu golf sahasının korunması. Topu süren insanlar iyi kesilecek.”

Kurs, her biri kursun uzunluğunu değiştiren beş t -shirt seti ile kurulur. Bir kuş olarak adlandırılan ilk set profesyoneller içindir ve rotayı yaklaşık 7.600 metreye kadar uzatır. Bazen bazı profesyoneller için çok fazla. Simpson, kışın – soğuk olduğunda ve topun şimdiye kadar uçmadığı zaman – sadece 7.000 metreden fazla olan iki kuşu oynadığını söyledi.

“Gerçekten eğlenceli,” dedi Simpson. “İki kuşa gitmeyi seviyorum. Üç kuşu artı-2 handikap olan bir arkadaşımla oynuyorum. 30 metre boyunca onu geçiyorum. Ama parkurun ne kadar farklı oynadığını görmek eğlenceli.” Üç kuş 6.400 metredir. Harris, 5.800 metre olan dört kuştan keyif aldığını söyledi.

Kursun üyelerin oynadığı şeyden kökten farklı olduğu tek turnuva 2022 Başkanlık Kupası idi. The Green Mile olarak bilinen Quail Hollow'dan son üç delik birçok turnuvaya karar verdi. Başkanlar Kupası gibi kafa kafaya yarışmada, oyunlar genellikle 16, 17 ve 18 deliklerinin önünde bitti. Böylece kulüp yönlendirmeyi değiştirdi ve kaplama deliklerini 10, 11 ve 12'ye yerleştirdi.

Üyeler için zorluklar var. Bunlardan biri, başka bir hava için ekilen farklı çim türleri, atıfta bulunulan bir süreçtir. Çavdar oteli kurs Mayıs ayında profesyonel turnuvalar için izlenir. Sıcak yaz aylarında Bermuda Gras'a geri döndü. “Zorluklar geçişlerde geliyor,” dedi kulübün genel müdürü Tom Delozier.