Müzikçi Kelly Price corona virüse yenildi

Kamelya

New member
Amerika’nın ünlü müzikçilerinden Kelly Price, corona virüse yenildi. Ancak birtakım raporlara bakılırsa, ünlü yıldızın corona virüsü atlattıktan daha sonra hastaniçin taburcu edildiğini ve kaybolduğunu söylüyordu. Lakin Price’ın avukatı, ünlü müzikçinin yaşadığı Atlanta bölgesinde kaybolduğunun bildirilmesinin akabinde Cuma gecesi inançta olduğunu söylemiş oldu ve ünlü müzikçinin corona virüs savaşında tedavi gördüğünü söyleyerek raporları reddetti.

İYLEŞMEDEN TABURCU EDİLDİ TEZİ

Ailesi, TMZ’ye Ağustos ayı başlarında hastanedeyken onunla temas halinde olduklarını ve çocuklarının onu birkaç kere ziyaret ettiğini söylemiş oldu. sonrasındasında, hastaneye yatırıldıktan 3 hafta daha sonra taburcu edilmişti. Lakin bu durum ailesini hayli şaşırttı zira 48 yaşındaki müzikçinin hala tam olarak güzelleşmediği söyleniyordu.

KELLY PRICE: KAYBOLMADIM

Price, kaybolduğunu düşünen bireyler için TMZ’ye yaptığı açıklamada
“Asla kaybolmadım. Evimdeydim, tabipler tarafınca görülüyordum. Ailemdeki herkes tam olarak nerede olduğumu biliyordu.Hiç tehlikede olmadım, şu anda tehlikede değilim” demiştib

“ÇOK ACI ÇEKTİM

Price hastaniçin yaptığı açıklamada “Bir noktada beni kaybettiler. Birkaç gün daha sonra uyandım ve hatırladığım birinci şey etrafımda duran ve hangi yıl olduğunu bilip bilmediğimi soran hekimlerdi. Öldüm. Ağır bakımda uyandığımı hatırlıyorum. Şu anda hayli şiddetli bir savaşla karşı karşıyayım. Konsere yeniden hazır olmak için ve sevdiğim kişi yanımda olmadan yapmam gereken hayli rehabilitasyon var. İç hasar fazlaca acı çektim” demişti.

CORONA VİRÜS YÜZÜNDEN ZİYARETÇİ KABUL ETMEDİ

Ailesi tarafınca polise kayıp olduğu bildirilen Price’ın konutunda polisler denetim yaptı ve argümana göre Price’ın erkek arkadaşı meskene gelen ziyaretçileri meskene yaklaştırmadı. Price, kendisinin ve eşinin corona virüse yakalandıklarını bu yüzden konuta ziyaretçi kabul etmediklerini söylemiş oldu. Yetkililer, TMZ’ye hiç bir kabahat delili bulamadıklarını ve Price’ın erkek arkadaşıyla konutta görüştüklerini söylemiş oldu.

KELLY PRICE KİMDİR?

Tam ismi Kelly Cherelle Price olan sanatçı, 4 Nisan 1973’te Queens, New York City, New York, ABD’de doğdu. Dokuz sefer Grammy mükafatı için aday gösterilen Amerikalı bir R&B müzikçisi ve kelam müellifidir. Kelly, Queens, New York’ta çabucak hemen yürümeye başlayan çocukken kilisede müzik söylemeye başladı.

Ocak 1992’de, George Michael ile Madison Square Garden’da profesyonel birinci çıkışını yaptı. Kelly Price, Amerika’nın en tanınan gospel ve R&B yıldızlarından biri olarak kabul edilir. birinci vakit içinderda Mariah Carey, Whitney Houston ve Faith Evans’ın takviye müzikçisi ve konuk vokalisti olarak ismini duyurmuştur. Sekiz solo albüm vardır. Price, bu biçimdelar yöneticisi olan Jeffrey Rolle, Sr. ile evliydi. 23 yıllık evlilikten daha sonra Kelly, Rolle’den boşanmaya karar verdi. Eski çiftin bir oğlu ve bir kızı var.

İstanbul Filarmoni Derneği’nde taciz savı