HarmonyOS’un Memory Turbo teknolojisi, aygıtın RAM’ini 2GB artıracak

• Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
A

admin

Guest
Sızan bilgilere göre, Huawei‘nin taşınabilir işletim sistemi HarmonyOS yakında faydalı bir özellik sunacak ve Windows kullanıcılarının aşina olduğu bir fonksiyonu kullanarak az ölçüde RAM içeren aygıtların performansını artıracak. Ayrıyeten yeni değişen teknolojinin hangi aygıtlarda çalışacağı da aşikâr oldu.

Ayrıyeten Bkz. “Steam ve Epic Games Store, Windows 11’in bir kesimi olabilir”

Mate 40 aygıtlarda test edilmeye başlandı

Memory Turbo
fonksiyonu, HarmonyOS çalıştıran aygıt sahiplerinin gerçek RAM ölçüsüne, 2 GB sanal bellek eklemesine ve bunun için yerleşik depolamanın bir kısmını ayırmasına imkan tanıyor. Disk belleği belgesi, masaüstü işletim sistemleriyle tıpkı biçimde çalışacak. değişen teknolojinin akıllı telefonlarda, tabletlerde ve bilgisayarlarda kullanılması bekleniyor. Ayrıyeten şirket ortasından biri, Huawei’nin bu özelliği Mate 40 akıllı telefonda şu an test ettiğini söylemiş oldu.

Memory Turbo’nun Huawei markalı aygıtlarda birinci sefer kullanıldığı, şirketin üst seviye yöneticisi Richard Yu tarafınca amiral gemisi modeli Mate 40’ın sunumu sırasında duyurulmuştu. bu biçimdelar sırf Android tabanlı EMUI arayüzü ile ilgiliydi ve o denli görünüyor ki artık şirket yeni fonksiyonu, kendi taşınabilir işletim sistemi için uyarladı. Memory Turbo‘nun tam olarak ne vakit tüm kullanıcılara sunulacağı ise çabucak hemen bilinmiyor.