Hi-Lev
New member

2021’de FFSA GT4 şampiyonu ve geçen yılki ADAC GT4 serisinde ikinci olan Leroux, tüm kategorilerdeki mükemmel sonuçları ve Akademi’deki yolculuğu boyunca sergilediği tavırla son etkinliğin 22 adayı arasında öne çıktı. AMR Akademisi’nin daha genç ve daha az deneyimli pilotlarına akıl hocalığı yapma isteği.
Fransız sürücü şimdi Vantage GT3’ün direksiyonuna geçecek ve BULLITT Racing’in yeni GT World Challenge Europe Endurance Cup programında bu yılın AMR Akademisi adaylarından ikisi Jacob Riegel (GER) ve Jeff Kingsley (ABD) ile birlikte yarışacak.
“Geçmiş sezonlarda elde edilen başarıların Aston martin tarafından takdir edilmesinden gerçekten onur duyuyorum. 2021 yılında AMR Academy’ye katıldığımda amacım, otomobil üreticisi ile güçlü bir ilişki kurmaktı. AMR Academy 2022’nin galibi seçilmek inanılmaz bir sonuç, çok çalışmanın ve bir sürücü olarak ilerlememin meyvesi. Şimdi Vantage GT3 ile yolculuğuma devam etmek için sabırsızlanıyorum” dedi Romain Leroux.
Aston Martin Racing, geniş ortak ekip ağı içinde hızla büyüyen yetenek hedefiyle Akademi’nin yeni baskısı için adayları da açıkladı. Aslında, yeni yeteneklerin yetiştirilmesi ve eğitilmesi için benzersiz ve eşsiz bir araç olan girişim, genç motor sporları için mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için her yıl mükemmelleştirilir ve geliştirilir. Vantage GT3 ve GT4 yarış programlarında 17 ile 26 yaş arasındaki yarışmacılar Akademi’ye girmeye hak kazanırlar. Kazanan, 2024 yarış programı için mali desteğin yanı sıra Aston Martin’den yardım ve gözetim alacak. En çok hak eden adaylar, 2023 sezonunun sonunda Vantage GT3 üzerinde testler yapmak üzere de seçilebilecekler.
Adaylar, FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası yorumcusu Louise Beckett ile medya eğitimi, Base Performance’da bir simülatör eğitimi oturumu, bir eğitim programı ve ölçümle ilgili beslenme planı içeren bir DNAFit değerlendirmesi, şirket içi Aston Martin Racing satışları dahil olmak üzere üç günlük bir seminere katılacaklar. Vantage’ın en iyi şekilde nasıl yapılandırılacağını daha iyi anlamak için eğitim ve bir fabrika atölyesi.
Aston Martin’de yazıldı | Yorum yok “